lauantai 18. tammikuuta 2014

Tiikerinkirjava tilaushevonen

Knabstrup
KnabstrupKnabstrup

Noin viikko sitten sain valmiiksi tiikerinkirjavan knabstrup-tamman. Tilaushevonen tämäkin, tilattiin täysin valmiina täytteineen, keppeineen ja suitsineen. Kesti lähes viikko saada tämä kuvattua, kun koskaan en ehdi valoisaan aikaan kuvaamaan. Voin siis jälleen kerran pahoitella näitä synkkiä kuvia, kesää odotellessa!

Mutta takaisin aiheeseen, itse hevonen on mielestäni varsin onnistunut. Käytin uutta Eurokankaasta ostamaani polarfleeceä, ja se paljastuikin todentotta kannattavaksi ostokseksi! Voin suositella polarfleeceä sen tavallisen fleecen tilallekin jopa, todella mukavaa ommella ja täyttää. Polarfleece eroaa fleecestä oikeastaan vain sen verran että se on hivenen paksumpaa, mutta se taitaakin olla ratkaiseva tekijä tässä kumpaa kangasta suosin jatkossa. ;) Heppa ei oikein kuvissa pääse oikeuksiinsa, mutta mielestäni tälle tuli oikein kiva rakenne ja väritykset tuovat kivasti eloa ja realistisuutta hevoseen. Suitset taas tein aidosta nahasta (jota olen vihdoinkin onnistunut haalimaan ison kasan!), simppelit vaaleansinisillä pehmusteilla ja nivelkuolaimella. Toivottavasti saan tämän paketin jo maanantaina toimitettua matkahuoltoon. :)

Sitten vielä piti muistuttaa täälläkin, etten enää ota laisinkaan tilauksia vastaan. Uudelleenkatsaus tämän asian tiimoilta jälleen helmikuussa. Myös nykyiset tilarit tulevat jonkinverran sovittua aikataulua myöhässä, sillä mulla ei vain riitä vuorokaudessa tunnit ompelemiseen. Koitan kuitenkin saada näitä töiden ohella niin paljon tehtyä kuin mahdollista, katsotaan näiden tilausten jälkeen miten jatkossa käy. Sekin on mahdollista, että siirryn kokonaan myyntihevosiin joita sitten valmistan satunnaisesti kun aikataulut antavat periksi. Blogia pyrin kuitenkin vähintään kerran viikossa päivittämään.

- Riina
www.khtmestena.com

5 kommenttia:

 1. Voi, kyllä on söpö! Ja siniset pehmusteet ja knabstrup= Sopii yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan hirmuisen nätti heppa. :) Voisit tehdä sellaisen laajan kysymyspostauksen tänne blogiin, se olis ihan hirmu hauskaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan upeasta hepasta! Hämmästyttävän hieno! Olet kyllä todella taitava ja olemme heppaan enemmän kuin tyytyväisiä!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista