tiistai 28. tammikuuta 2014

Papurikko tilaushevonen

Arabitamma
ArabitammaArabitamma

Pahoittelen kun en ole viimeaikoina juurikaan ehtinyt blogia päivittämään. Tässä on ollut sata rautaa tulessa, mainittavin näistä lienee muutto omaan asuntoon nyt loppuviikosta. Lupaan ryhdistäytyä tässä postaustahdissa kunhan pahin muuttohärdelli on ohitse! Postausideoita mulla onkin jo useita, enkä malta odottaa että pääsen taas "tauon" jälkeen tilaushevosten pariin. :)

Takaisin asiaan, näissä kuvissa esittäytyy muutama päivä sitten valmistunut tilausheppa. Kyseessä on papurikko arabitamma suitsineen. Pääsin taas käyttämään tätä viimepostauksessa kehumaani polarfleeceä, kangas on jotain niin ylivertaista että täytynee käydä ostamassa muissakin väreissä! Tämä heppa tilattiin ilman täytteitä ja keppiä, joten heppa lähetetään perinteisesti postin kautta suuressa kirjekuoressa. Pitkästä aikaan tilattiin hepalle myös vaaleanpunaista turpaan, mikä mun mielestä sopii oikein mainiosti papurikolle. Mitään erityistä mainittavaa tästä tilauksesta ei ole, kuin että arabit eivät vielä vuosienkaan harjoittelun jälkeen ole selkeästi mun juttu! Näistä mun arabeista tulee aina jokseenkin ponimaisia. Toki se väritys ja varusteetkin vaikuttavat lopputulokseen paljon. Kuitenkin, itse henkilökohtaisesti tykkään jykevimmistä hepoista, sirot hevos- ja ponirodut ei vaan nappaa. Ehkä mä näiden tilausten jälkeen pääsenkin tekemään myyntiin jonkun oikein jytkyn kilpurin. ;)

- Riina
www.khtmestena.com

4 kommenttia:

 1. Iiiihhh, mikä söpöliini! Onnea muuten uudesta asunnosta ;)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Jallaa! >:D Aivan über ihana tämä koni,vaikka kaula ei ole Arabi muotoinen, mutta pää on viehättävä ja tuli heti mieleen Arabi. Osaat tehdä hyvin papurikkoja ja seuraan joka kerta, kun pääsen koneelle niin heti,uusi välilehti "www.mestenanblogi.blogspot.fi" xD

  Odotan innolla,kun pääset ns.tauolta ja alat postaamaan säännöllisesti ^^

  - Skatholm // www.stickhorsesismylifetheway.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Minkä kokoselle paperille piirrät sun kaavat?

  VastaaPoista