tiistai 7. tammikuuta 2014

Ruunivoikko tilausponi

Ratsuponi
RatsuponiRatsuponi


Pari päivää sitten valmistunut ruunivoikko ratsuponitamma. Tilauksesta suitsineen, ilman täytteitä ja keppiä. Mukaan tein simppelit mustat suitset oikeasta nahasta, otsahihnaan lisäsin vielä vaaleanliloja timantteja.

Mä olen kauhulla odottanut sitä päivää, että joku tilaa hevosen tosta kankaasta! Viimeksi olen tosta karvakankaasta ommellut hevosen vuosia sitten, ja mulle oli jäänyt muistikuva että se on harvinaisen tuskasta ommella. Sainpahan hyvän muistutuksen tosta kun lähdin hevosta tekemään... Tämä kangas on ihan jumalattoman paksua ja kovaa, kääntöpuoli muistuttaa mokkanahkaa. Jokanen neulanpisto on pelkkää tappelua. Lisäksi lanka sinnikkäästi katkesi n.10cm välein juuri tästä kankaan kovuudesta johtuen, ei ollu herkkua ei! :D Korvien ja harjan kiinnityksestä nyt puhumattakaan. Leikkasin karvan lyhyemmäksi turvan ja silmien kohdalta, paljon kivemman näköinen niin. Silmät ja sieraimet liimasin suosiolla nahasta. Nomutta, sinnikkäästi sain kuitenkin hevosen valmiiksi vastoinkäymisistä huolimatta, tosin hevosen valmistukseen kului aikaa vähintään kaksi kertaa niin kauan kuin normaalisti. Ihan tyytyväinen olen, hepasta tuli ihan nätti ja ennenkaikkea, sain käytettyä ton pirulaisen kankaan loppuun. ;-)

Raatokasa
Tähän väliin vielä kuva tän hetkisestä raatokasasta. Kummasti noita aina kertyy! Toivottavasti pääsis pian eroon ja postittelemaan, mua jostain syystä alkaa ahistaa aina hirveesti kun näitä kertyy. :D Kuvassa on kaksi keskeneräistä heppaa, loput kolme odottaa postitusta. Mustavalkoinen keskeneräinen on kirjava tilari, ja tuon valkoisen keskeneräisen pikkuponin luultavasti vaihdan muutamaan nahkapalaan. Korvat sille pitäisi vielä tehdä, ja tuo kirjava olisi tarkoitus saada tänään valmiiksi.

Saanen vielä purkautua... Kauhea stressi päällä näistä hepoista ja kaikesta muustakin. Olen jälleen kerran hamstrannut ihan liikaa tilaushevosia, oisko mulla nyt peräti kymmenen jonossa. Perjantaina mulla alkaa normaalit päivätyöt nyt ainakin kesään asti, lisäksi mulla on vielä muutama entisöintiprojekti (huonekalut, tilauksesta) ja tähän päälle vielä omat keskeneräiset huonekalut. Niin ja luultavasti muuttokin edessä tässä lähikuukausina. Saattaapi jäädä näiden sivujenkin päivittely vähän pienemmälle, harmittaa hirveästi. Voisin sanoa olevani sellainen persoona, että joko panostan johonkin asiaan täysillä tai sitten en yhtään. Aika ei vaan riitä, vielä en tiedä mistä urakasta lähdetään tinkimään... Näin tällä kertaa, ettette sitten ihmettele jos mä sammun jonkun burnoutin partaalle. :')

- Riina
www.khtmestena.com

8 kommenttia:

 1. Kelle tää lähtee ja ootko lähettänyt mulle jo arvonnasta jotain kun mitään en ole saanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha on lähettää kun mulla ei ole sun osoitetta? :D Tämä heppa on tilari. Laitappa osoitteesi mestenan s-postiin: mestena@luukku.com, niin saan sunkin pakettisi vietyä. :)

   Poista
  2. //Tässä on nyt sattunut sekaannus. Sain viimein tähän voittaja-Milkaan yhteyttä, itsehän et ole edes arvontaan osallistunut. Palkinto siis lähtee tälle oikealle Milkalle, pahoittelen häslinkiä!

   Poista
 2. Älä missään nimessä eksy meille, mulla on noita hepanpäitä vaikka muille jakaa! Tosi mätti poni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä parempi niin! :D Mulla ei myöskään ikinä jää noita keskeneräsiä kaappiin pyörimään, mitä nopeemmin pääsee eroon sen parempi. Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Toi tilari tulee mulle:))!!

  VastaaPoista
 4. Lupaan, että tuota kangasta saat ommella kyllä lisääkin, kunhan vain ensin otat taas tilareita vastaan! ;) Oot ehdottomasti paras keppihevosten tekijä ja odotan innolla, milloin saan sulta tilata jonkun karvakasan! ;3

  VastaaPoista