lauantai 4. tammikuuta 2014

Arvonnan tulokset

Nyt on viimein palkintojen voittajat arvottu!

Tällä kertaa arpaonni suosi Lisaa, Milkaa, Jalla Jawaa ja Kht Esteratsua! Onnittelut voittajille, olen teihin yhteydessä lähiaikoina. :)

Kiitos kaikille osallistuneille! Arvontaan osallistui tosi mukavasti porukkaa, kiitos kaunis vielä mahtavasta palautteesta ja lukuisista postausideoista. Keksimiänne postauksia tulen varmasti toteuttamaan lähiaikoina! Tämä arvonta sujui niin mallikkaasti, että olen jo suunnitellutkin seuraavaa arvontaa. Palaillaan taas pian seuraavan postauksen parissa!

Shetlanninponi

- Riina
www.khtmestena.com

6 kommenttia:

 1. Höh, ikinä mulla ei käy hyvin näissä arvonnoissa :D

  Mutta ei kai sitten auta muuta kun huomenna(tänään sunnuntaina) ostaa jotakin kivaa kangasta Porvoosta, kun sen läpi mennään :D
  Ja tietenkin vanua, niin pystyn edes yrittään sitten maanantaina kun on vapaata, tehdä jonkun kivan kepparin :)

  Mutta hei, en voi kun kiittää SUA koska jos en ois löytäny tätä blogii, ei mun keppari-innostukseni olis varmaan koskaan palannu xD

  Ja koska rakastan varusteiden tekoa(erityisesti suitsien ja riimujen), haluaisin kokeilla keppareillekkin. Ja jos ei kotoa yhtään hienoa ja hyvää kepparipollea löydä, on aika ottaa käyttöön kovat ja raa'at konstit!

  Joten, enköhän ala huomenna jo illalla leikkelemään palasia! (:

  Mutta sä oot kyllä ihan siis tosi taitava ja upeita keppareita&varusteita! Hieno blogi kaikenkaikkiaan! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu en yleensä voita mitään, mutta kerran voitin joskus kauan aikaa sitten munakellon,mut se kyl on valitettavasti rikkiXD. Se on ainut arpajais voitto muisto:p. , Mutta ei se ny elämää kaada jos ei voita arvonnoissa.


   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jalla, kuinka on mahdollista? Tuakin voitti IST:ltä, Saana voitti jostain ja nyt sä voitit, oon ainoo tästä meiän jengistä, joka ei oo voittanu mitään:D No mut mun vuoro on sit seuraavaks...

   Poista
 3. Wohoo! Kerranki arpaonni suosi! :D Multa meni vielä se vähän ohi, et ku nimi on tos ekana, ni tarkottaako se et ykköspalkinto on mun? Vai onko ne ihan satunnaisessa järjestyksessä? :--)

  VastaaPoista
 4. Jup eli toi söpö ei oo toiminu jostain syystä toimimu, mitä ny tossa arvontalomakkeessa oli ja ny satuin voittamaan, niin lähetän sulle sähköpostitse osoitteeni, johon voi nua palkinnot laittaa :)

  VastaaPoista