tiistai 17. joulukuuta 2013

Varusteita ja arpajaisiaVähän väriä tähän pimeään vuodenaikaan! Kuvissa siis simppelit fleecestä tehdyt tarhariimut, sain taas pitkästä aikaa kaivella kangasvarastoja. Näitä ei ole aiemmin tilattu, ihan mukavaa vaihtelua kyllä.

Värillisiä fleecetilkkuja metsästellessä löysin myös rutkasti vanhoja varusteita monen vuoden takaa, iski taas pitkästä aikaa inspiraatio tehdä varusteita. Sattuipa sopivaan saumaan, kun sain vapaat kädet tämän seuraavan tilaushepan suitsien suhteen! Aika on kyllä tosi kortilla, mutta katsotaan jos saisin aikaan jotain vähän erilaisempaa kuin mitä on viimeaikoina näkynyt. :) Huomenna sitten kuvat tästä viimeaikaisesta tilarista ja näistä suitsista, suitsista en vielä tiedä mutta vuonohevonen täällä parhaillaan valmistuu.


Lapsoset lähtee huomenna maailmalle! Tälläisissä paketeissa siis saapuvat kun hevoset tilataan täysin valmiina. Oikeastaan ihan mukavaa että nykyään tilataan niin paljon valmiita paketteja, pääsee itse hoitamaan viimeistelyn. Ja mikään ei voita valmiiksi saamisen tunnetta, ja sitä kun on vihdoin saanut jonkin projektin päätökseen. Ehkä voisinkin jo sanoa olevani koukussa näiden valmistamiseen, mutta voishan ne asiat huonomminkin olla, heh! Näiden kavereiden tarkoitus olisi ilahduttaa tilaajan tyttöjä jouluaattona, toivottavasti onnistuvat tehtävässään. ;-) Huomenna matkahuoltoon mars, ja ovat jo torstaina perillä.


Mites ois, järkätäänkö arpajaiset?
Näin loppukevennykseksi, eli; Suunnitelmissa olisi arvonta, jolloin arpoisin noita vanhoja varusteita pois kaikkien lukijoiden kesken. Palkinnot koostuisivat luultavasti loimista, riimunnaruista, pinteleistä, suojista ja kärpäsotsapannoista. Miltä kuulostaa, pistetäänkö arvonta pystyyn? ;)

- Riina
www.khtmestena.com

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No tietenki pidät arvonnan! Kyllä mulle ainakin kelpaa, vink vink*! :D

   Poista
  2. Kiva kuulla! Pidän arpajaiset kun lukijoita on tarpeeksi (tällä hetkellä tilanne on se että jokainen varmaan voittaisi :'D), eli toivottavasti viikon-kahden päästä. Vain lukijat voivat osallistua. :)

   Poista
 2. Pidä ne arpajaiset!!!! Oon sun lukija <3 Noi heposet näyttää kyllä niin hupsuilta siellä laatikossa :D Oon kyllä niin varma että se onnekas kirkuu onnesta kun saa lahjan. Äläkä kyseenalaista etteikö kelpaa ;) Hyvää ja Onnellista Joulua!

  VastaaPoista
 3. Arpajaiset pidän heti kun tulen mökiltä takaisin kotiin. Eli voisin sanoa että viikon sisään tapahtuu, olkaapa valmiina! :)

  VastaaPoista