sunnuntai 22. joulukuuta 2013

For sale: W.M Bon Voyage
                                      MYYNNISSÄ
Upea voikko ratsuponiruuna W.M Bon Voyage on uutta kotia vailla!

Hinta: 85€ varusteineen.
Hevonen saapuu ilman täytteitä ja keppiä postitse, täysin valmiina lisähintaa tulee 15€+postikulut. Ruuna lähtee ensimmäiselle tarjonneelle. Myyntiehdot nähtävissä tästä linkistä, sekä lisää kuvia löytyy täältä. Tarjoukset tähän postaukseen (sähköpostin kera) tai Mestenan e-mailiin. (mestena[at]luukku.com)

Näin pitkästä aikaa sain tehtyä myyntiinkin yhden hevosen. Oli ihan mukavaa vaihtelua kun oli alusta loppuun vapaat kädet hevosen teossa! Tarkoituksena oli tehdä hepasta suht. simppeli, ja tehdä sitten varusteista astetta näyttävämmät. Ajatus oli tehdä jonkinnäköinen kenttähevonen/poni, päädyin lopulta ratsuponiin kun ne ovat viimeaikoina olleet niin kovin suosittuja. Suitset ovat meksikolaiset suitset pelham-kuolaimella, pääsin myös vihdoin hyödyntämään noita uusia strasseja. Mielestäni nuo turkoosit timantit ja oranssihtava kangas hevosessa luovat kivan kontrastin toisiinsa. Mitäs pidätte tästä ponista? :)

Valmistuksesta vielä, hevosen ja suitsien tekemiseen kului minulta yhteensä n.10h. Hevosen kangas on velboaa ja harja normaalia villalankaa. Tummennokset hevoseen lisäsin vielä, vähän saattavat käytössä kulua. Suitset ovat aitoa nahkaa, mutta ohjat tekonahkaa.

Tänään aloittelenkin jo papurikkoa tilaria, niitä onkin jonossa peräti kolme. :)

- Riina
www.khtmestena.com

5 kommenttia:

 1. Oi, ihana! Harmi kun on noin kallis, toki tietysti kun suitsetkin tulevat... Toivottavasti saa hyvän kodin!

  VastaaPoista
 2. On kyllä upea! Jos omistaisin noin paljon rahaa, ostaisin varmasti, mutta jääköön nyt etsimään hyvää omistajaa..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista! :) Tässä jo vakavasti harkitsen että pitäisin tämän itselläni. Ihan en ole päässyt päätökseen teenkö sivuille vielä omat asukit vaiko en, tästä olisi toki hyvä aloittaa. Katsellaan!

  VastaaPoista
 4. Niin ihana, toi punarusehtava kangas ja valkonen harja tuo kauniin tasapainon ♥ Ja lisää sivuillesi toki omat asukkisi, toisi ihanaa sisältöä sinne : D Amelié muuten asustaa tallissani, jos kiinnostaa tietää sen olinpaikkaa (8 Sivuilleni laitan heti kun lumi tulisi, nyt on niin masentavat kelit :/ Tosi kiva että teit tän blogin, sun hevosia on niin mukava ihastella ja muutenkin mukava kurkistaa että mitäs siellä Mestenassa tapahtuu :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla! :) Nyt toistaiseksi ainakaan omia asukkeja ei ole yhtäkään, saas nähdä ehdinkö jatkossakaan tekemään...

   Tämä ruuna on päässyt jo uuteen kotiin. :)

   Poista