torstai 19. joulukuuta 2013

Jouluostoksilla



Tässä joululahjoja ostellessani mukaan tarttui myös jotain keppihevosillekin. Ostin kaksi pussillista vanua (10€ Eurokangas) sekä strasseja suitsiin ja pikaliimaa niiden kiinnittämiseen. (n.15€ Sinelli) Ostin myös kaveriltani eilen palan oikeaa nahkaa suitsia varten, sekä metrin verran voikkoa karvakangasta. Hinnaksi sovittiin 40€, mikä oli ihan kohtuuhinta noin arvokkaista materiaaleista. Että ei tämä keppihevostenkaan teko ilmaista ole, noihin välttämättömiin materiaaleihin saa vuodessa kulumaan ihan kiitettävän summan!


Paljon pientä kivaa härpäkettä. Nyt löytyy noita strasseja useammissa värivaihtoehdoissa! Tulee kivan näköiset suitset näillä koristamalla. Tarkoitus olisi jouluksi tehdä myyntiin joku heppa näyttävillä suitsilla. Ideoita sekä heppaan että suitsiin otetaan vastaan. ;)


Vanua raahasin myös pari pussia kotiin. Heh onpa laadukas kuva, näyttää ihan joltain ruumissäkeiltä! Kuitenkin, tällä saa täytettyä 2-3 hevosta ja hintaa vanupussille tuli 5€/kpl. Tätäkin kuluu ihan ikävän paljon, ja lisää pitäisi taas jonkin ajan kuluttua hakea. Seuraavaksi ostoslistalla onkin jälleen keppejä ja solkia.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että Mestenallakin on nyt blogi! c: Liityin ehdottomasti lukijaksi! Toivottavasti jotain arvontaa joskus tulee. :DD Mut, että noi kaikki edelliset tilarit on söpöjä, varsinkin toi kimo/papurikkokuvioinen heppa ja sit mustavalkokirjava! Ja toin päistärikön suitset! <3 O_O Hitsi mä haluisin ostaa sulta tilarin, mutku ei oikeen rahat riitä. Ja no mäki nykyään enimmäkseen teen keppareita, enkä hirveesti ratsasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! Arvonta on tulossa joulun jälkeen, kaivelin jo lisää noita palkintoja. ;) Hih, kiitos kehuista! Onko sulla muuten sivuja/blogia vielä? Mielelläni tulisin vastavierailulle. :)

      Poista
  2. Blogia ei ole, mutta sivut khthera.suntuubi.com! :)

    VastaaPoista
  3. Heippa aivan mahtava tää <3 liityn sun seuraajaks kunhan pääsen koneelle :)

    VastaaPoista
  4. Oho, nyt vasta pääsin koneelle, ni meillähän on aika samanlaiset ulkoasut.. :'D Mut ihana yläkuva, siinä onki kaikki mun lempparit! <3 :3 Hirvee kommentti spämmääjä, toivottavasti tää viesti ei nyt tullu kaks kertaa...

    VastaaPoista
  5. Voi että, ihanaa että teit blogin! Liityin lukijaksi, ja joo arvonta ois tosi kiva!

    Terralle muuten kuuluu tosi hyvää ja nyt joulun aikoihin se on saanut asuinpaikan mökillä sängyn jalkopäästä (tai no ei se sängyssä ole mutta nojailee siis siihen) ja mieli tekee kovasti sillä ratsastaa. Olen kuitenkin ikävästi kipeänä niin en voi... Taas on vähän kuulumiset jöönyt kirjoittamatta, sori!

    -Lila

    VastaaPoista