tiistai 17. joulukuuta 2013

Blogia pukkaa


Kävijöiden ehdottamana päätin minäkin perustaa Mestenalle oman blogin! Ajatusta blogista olen kuitenkin pyöritellyt jo useamman kuukauden, mutta nyt sain viimein aikaiseksi sellaisen perustaa. Blogi on vielä toistaiseksi melkoisen keskeneräinen, laittelen tässä pikkuhiljaa. :) Tänne blogiin kirjoitan lähinnä myynti-ja tilaushevosten valmistumisista, esittelen mitä milloinkin olen tehnyt ja millaisia projekteja on suunnitteilla. Tiedä vaikka itsekin saisin tästä lisää inspiraatiota ompeluun ja uuden kehittämiseen. Varmasti tulen myös erilaisia arvontoja ja kilpailuja järjestämään, katsotaan mitä keksin ja mitä lukijat toivoo! Muutoinkin on tarkoitus blogia usein päivitellä, Mestenan omilta kotisivuilta kun ei juurikaan päivitettävää löydy. Tervetuloa lukijaksi!

Nyt ensimmäisessä postauksessa esittelen melko pikaisesti viimeksi valmistuneita tilaushevosia. Kiirettä näiden kanssa on pitänyt jo lokakuusta saakka, enkä läheskään kaikkia tilauksia ole voinut ottaa vastaan. Täytynee ensivuonna valmistautua joulusesonkiin paremmin, jotta mahdollisimman moni saisi sen eniten toivomansa lahjan jouluksi. :) Tässä juuri eilen valmistunut tilaus, joka on ollut tähän mennessä suuritöisin; kolme isotöistä hevosta suitsineen, apuohjineen ja riimuineen. Onneksi urakka on saatu päätökseen, sillä seuraavan tilauksen olisi määrä valmistua jo huomiseksi! (Huh, tulee pitkä yö...)


Vuonohevosruuna suitsineen


Papurikko ori/ruuna meksikolaisilla ja martingaaleilla


Kirjava paint-tamma suitsineen

Lisäksi näiden mukaan tilattiin simppelit, värikkäät tarhariimut. Kamala hinku olisi tehdä myyntiin heppa varusteineen jonka saisi itse suunnitella, mutta hetkeen en taida ehtiä tämän tilarivuoren vuoksi. Siitä puheenollen täytyykin taas siirtyä kankaiden ja neulan pariin, jälleen toinen vuonohevonen odottaa valmistumistaan. :) Kerro toki mielipiteesi tästä blogista, palailen asiaan taas illemmalla!

- Riina
www.khtmestena.com

8 kommenttia:

 1. Rydyin seuraamaan blogiasi, mukava lukea täältä kun ei juuri tule mestenan sivuilla vierailtua. :D Toivottavasti sulla löytyy intoo päivitellä tätä aktiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mestenan kotisivuja tulee niin harvakseen päiviteltyä, kun asian täytyy kuitenkin pysyä sen verta "virallisena" ja siistinä. Tätä blogia taas voin päivitellä enempi päiväkirjamaisesti, joten postauksia tulee varmasti ja ahkeraan. :D

   Poista
 2. Sinut on haastettu! http://xxwind.blogspot.com/2013/12/haaste.html

  VastaaPoista
 3. noi sun varusteet on niin ihania!!!!!! <3 nättejä ja tarkkoja. aloin seuraan blogiis :))

  VastaaPoista
 4. Kyseiset keppihevoset saapuivat eilen :) eikä voi kun ihailla! Jopa minä 15v. olen innostunut serkkujen kanssa leikkimään ;) KIITOS IHAN TUHANNESTI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jukra miten kiva kuulla! :) Kuulinkin että sieltäpäin olisi lisää tilauksia tulossa jossain vaiheessa, onpa kiva tehdä kun kerta niin kovasti odotellaan. :-)

   Poista
 5. Onpas todella hienoja keppareita! Ootko tehny ne ite vai ostanu? Tuo W.M Bon Veyega on hirmu kallis... Ei kyllä kukaan osta keppareita niin kalliilla vaikka olisikin kuinka hieno. Minä sinuna pitäisisin sen ihan itselläni, enkä raaskisi myydä sitä niin kalliila miten sitä ei helpolla osteta.Vaikka on kyllä superhienoja keppareita! Anteeksi röyhkeys enkä osoittanut asialla sinua vaan kaikkia jotka myy niitä yli 80€

  VastaaPoista