torstai 22. toukokuuta 2014

Back in the saddle

Elossa ollaan vielä, useamman kuukauden tauon jälkeen! Aktiiviseksi palailen kylläkin vasta heinäkuussa, jolloin olisi tarkoitus taas palailla tilaushevosten pariin. :) Tauko on tullut ihan tarpeeseen; uusi työpaikka, muutto omaan kotiin, 11 lemmikkieläintä sekä muut harrastukset ovat tottavie pitäneet kiireisenä! Innolla kuitenkin odotan heinäkuuta, kun keppihevosille on taas aikaa. Otan kuitenkin pienen varaslähdön ja julkaisen ensimmäisen myyntihevosen jo nyt. Katsotaan, tupsahteleeko näitä vielä lisääkin ennen heinäkuuta.

Arabitamma
ArabitammaArabitamma

Tällä kertaa myyntiin tupsahti fleecestä valmistettu, voikko quartertamma. Mukaan tulee meksikolaiset timanttikoristellut aitonahkasuitset olympia-kuolaimilla. Heppa myydään joko täytteiden kanssa mutta ilman keppiä, tai vaihtoehtoisesti kokonaan ilman täytteitä ja keppiä. Lisää myyntiehdoista löytyy Mestenan kotisivuilta, ja myyntikyselyitä otan vastaan sähköpostitse. 

Hintapyyntö: 85€ (täytteiden kanssa +5€)


- Riina
www.khtmestena.com


23 kommenttia:

 1. Niin ja tosiaan, lisää kuvia Mestenan kuvagalleriassa: http://s713.photobucket.com/user/Mestenantalli/library/Myytavat%202?sort=3&page=1

  VastaaPoista
 2. Aivan järkyttävän hieno heppa, pitääkin sulta joskus joku heppa tilaa, siis sit kun sitä rahaa on xd paljonko muuten velotat fleeceriimusta tilarin mukaan?

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Varmaankin vitosen verran, materiaali ei ole riimuun kovin laadukasta mutta tunnin verran kestää tehdä. :)

   Poista
 3. Todella kaunis hevonen! Kumpa itsekin oppisin tuollaisia tekemään.
  kaarentalli.suntuubi.com
  kaarenblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoittelemalla onnistuu mikävain. :)

   Poista
 4. Ou jee! Oon oottanut tätä hetkeä, kun ns.palaat ja oikeasti hypin melkein sohvalla tässä :-D Toi kaakkimus on aivan über ihana <3 Ei oo kummiskaan ihan mun tyyliä + varat on nollassa, joten....

  - Skatholm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten piristävä kuulla! Oonkin jo ajatellut että tokkopa tätä blogia muistetaankaan enää, kiva että löytyy ainakin yksi innokas seuraaja. :-)

   Poista
 5. Oi, kiva kuulla sinunkin hepoistasi! Kyllä täältä kaipaaja löytyy, olen ikuinen mestenafani :D

  - Lila

  VastaaPoista
 6. ihana! :3 voikko käydä mun blogissa ja liittyy lukijaks jos sua yhtään saatas kiinnostaa? :)
  pulluskat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Hei muuten, millon lisää kuvii Instagramiin? Sulla on 250 seuraajaa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos viestistäsi! Tosiaan, olin ihan täysin unohtanut koko tunnuksen. Nyt kävin sivua päivittämässä, ja varmasti päivitän jatkossakin. :) Ihan positiivinen yllätys tuo kävijämäärä!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa et oot viel hengis ja päivitit tuota instaa ❤️ Mä ku seuraan suo käyttiksel @guaggo nii ajattelin alka myös @khtmelody käyttiksel �� haluutkos kattoo tuon keppihevospuolen

  VastaaPoista
 10. Mulla on isin kanssa kiivas keskustelu tästä ihanuudesta!:3 eihän oo vielä myyty?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen halukas ostamaan. näitkö viestini sähköpostissasi?
   T: Camilla

   Poista
 11. Laitoin sinulle sähköpostia!:)

  VastaaPoista
 12. Miten teet tummennokset ja vaaleanpunaiset kohdat? Entä valkoiset kohdat?

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista